Globetrotter - Utazó blog

Tapasztalatok, országokról, tájakról, emberekről, (extrém) sportokról.....kalandok a nagyvilágban.

Címkék

1923 (1) 2011 (1) a8 (1) állvány (1) android (2) ausztria (2) autó (1) bela (1) billentyűzet (1) c8 (1) di (1) dinkelsbühl (1) donovaly (1) dropad (1) edam (1) expo (1) extrém (1) forgalom (1) gleccser (1) globetrotter (9) google (1) gouda (1) heropad (1) hollandia (1) hydrospeed (1) kajak (1) kerékpár (1) kiállítás (1) kiegészítő (1) klagendfurt (1) lesi (5) maps (1) mid (1) minimundus (1) németország (1) netherland (1) noce (1) nyugat (1) óceán (1) olaszország (1) ország (2) rafting (5) schwarza (1) see (1) (3) siklóernyő (2) sípálya (1) snowboard (1) sol (1) szlovákia (2) sztori (1) tablet (2) tartozék (1) táska (1) tél (1) teszt (2) (1) tonale (1) traffic (1) trekk (1) trekking (1) utazás (3) úticél (1) vadvíz (3) val (1) város (1) velden (1) vezetés (1) vicces (1) wörther (1) wörthi (1) zenithink (2) zt 180 (2) Címkefelhő

Friss topikok

2009.11.24. 16:53 Lesi_the_Globetrotter

Túrázó "celebek"

A reggeli kötelező fajanszon töltött ücsörgés alatt a kezembe került a hazai irodalom nagykövetének számító Story magazin. Egy egészen más típusú ihlet közben jött tehát a mai, bulvár jellegű poszt ötlete. Az elmúlt évek alatt jópár híres, vagy épp hírhedt ember fordult meg túráinkon, lássuk kik voltak ők:

Fábry Sándor:

Eleve ős vízitúrázónak számít. Először Skóciába vett részt egy kenutúrán, majd a Loire völgyét is végigevezte, de megküzdött a Salza hullámaival éppúgy, mint a Forniban lévő síszállónk Bombardini készletével. Két fontos szabály van egy jó hangulatú túraestén vle kapcsolatban:

a. Bírd az alkoholt :)

b. Véletlenül se vetemedj arra, hogy nekiállj politizálni.

Ha ezeket betarja az ember fia, akkor iszonyatos mennyiségű röhögés vár rá, nem egy estét fetrengtünk végig a társaságában. Sanyi egy jófej ember, interjúztam azóta vele rádióban, voltam Showder felvételen és az azt követő évadzáró stábbulin is.

 

Árpa Attila:

A média fenegyereke nem túl szimpatikusan mutatkozott be első találkozásunk alkalmával a Salza völgyében. Konkrétan próbált nagyon-nagyon keménynek tűnni, de inkább volt komikus mint kemény, ahogyan a Szabolcs haverjával tapogatták egymás karját, hogy ki gyúrt eredményesebben.. Este aztán fnoman szólva padló alá ittuk magunkat jóféle málnapálinkával és onnantól ég és föld volt a különbség, másnap begyógyult szemek és egy új ember öltözött a vizes neoprénbe. Legutóbb egy könyvdedikáláson találkoztam vele, nemcsak rám, hanem a málnapálinkára is emlékezett. Ékes példája egyébként annak, hogy egy felépített image alatt nem mindig pontosan az rejtőzik mint a felszínen. Ezúttal jó értelemben.

Hernádi Judit

Először Peruban járt a céggel, aztán a Salzán is lehoztam trekkben. Juci egy bűbájos humorú nő, nagyon jó fej. Azóta voltam előadásán is, ami után még egy kávéztunk is egy jót.

Valóságshowhősők

VVSzabolcs: Vadvzen volt Árpa Attilával, sok vizet viszont nem zavart, halk szavú volt és nem bírtuk alkoholizálásra venni. :)

BigBrother Iti: A "veszélyes vizeken" posztban a videón látható nagyraftban. A látszat ellenére az evezőteljesítménye a zéróhoz konvergált, viszont sokat röhögünk egyedi humorán.

VVNóri: Nórit szeressük oszt' jó napot. Máig nagyon jó barátom, utoljára idén ősszel eveztünk a Salzán és idestova két hónapja lógok egy ebédeléssel.

Győri női kézicsapat:

Görbicz Anitáék villámtúrán voltak a Salzán, jöttek-eveztek-indultak is haza. Nem voltam jelen ezen a túrán, de a túravezető kollégák elmesélték, hogy legtöbbjük a gyors távozásban elköszönni (netán megköszönni?) is elfelejtett.

Vámosi Nagy Szabolcs

Kevésbé celeb, sokkal inkább közszereplő volt az Apeh egykori vezéreként. Emberként viszont nagyon szimpatikus, jó fej. Ja és a legjobb apehes viccek ismerője. Utoljára a nyáron, Bécsben botlottunk össze.

Aki most nem jutott eszembe, az majd helyet kap a (valamikori) folytatásban.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://globetrotter.blog.hu/api/trackback/id/tr91548569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása